با کمی تامل مشخص می شود که وب سایت هایی که با وجود قدمت بالای خود هنوز هم برجسته و موفق هستند بر روی بروزرسانی و حفظ ارتباطات تمرکز بالایی داشته اند. برخی شرکت ها با استناد به این اعتقاد که وب سایت مکانی فراهم می کند که در مورد حیطه کاری، سرویس ها، خدمات و محصولات خود مطالبی برای مخاطبان خود ارائه نمایید مالکیت یک وب سایت را در دست دارند.
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چند نوع وب سایت وجود دارد .. ؟!
برخی معتقدند پایگاه های اینترنتی که پلت فرمی برای پشتیبانی کردن از تراکنش های مالی فراهم می کنند و یا امکانی برای انجام خرید و فروش دارند نوعی از وب سایت هستند. با این تصور اپلیکیشن هایی که بر پایه وب کار می کنند نوعی وب سایت هستند. در واقع به صورتی رسمی دسته بندی خاصی برای وب سایت ها وجود ندارد!
برخی بر این اساس وب سایت ها را دسته بندی و نامگذاری می کنند که اگر حرفه ی شما ارایه محصولات الکترونیکی است شما صاحب یک وب سایت الکترونیکی هستید.
ما در این مقاله اصلاحاتی بر این روش دسته بندی انجام خواهیم داد. در این راستا د رمورد هدف اصلی مالکیت یک وب سایت و ابزارهای مورد استفاده برای توسعه وب سایت نیز صحبت می کنیم.
ابزارهای مورد استفاده برای طراحی یک وب سایت در واقع همان چارچوب یا فریم ورکی است که روند کاری طراحی وب سایت را به صورت سیستماتیک برای شما فراهم می کند. اما چرا وب سایت یک اصل برای موفقیت تجاری محسوب می شود ؟
اگر روند پیشرفت وب سایت ها را در نطر بگیریم، در گذشته وب سایت ها به صورتی استاتیک و با در برداشتن مقداری محتوا برای مخاطبان خود طراحی می شدند. بعدها استفاده از پلت فرم هایی برای وارد کردن ورودی ها از منابع مختلف، استفاده از دیتا بیس های وسیع تر و به نوعی بروزرسانی و پویا کردن مداوم سایت ها نیز به روند کاری اضافه شد.
به زبان ساده تر، امروزه شما به یک وب سایت خوب و معتبر نیازمند هستید...
وب سایت بهترین و ساده ترین راه برای انجام ارتباطات سازنده را برای شما فراهم می کند. پس اگر شما مالک یک وب سایت قدیمی و حتی اپلیکیشنی مبتنی بر وب در حیطه کاری خود هستید، به معنای واقعی "مالک یک وب سایت هستید" و باید برای نگهداری آن برنامه ریزی دقیق انجام دهید.
فریم ورک های رایج برای ایجاد و توسعه وب سایت به شرح زیر است :
جمع بندی نکات کلیدی که برای مالکیت یک وب سایت موفق باید در نظر داشته باشید: