نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk - هاست

برای بکاپ گرفتن از اطلاعات هاست ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

1- وارد کنترل‌ پنل پلسک خود شوید

گزینه "websites & domains" و سپس گزینه "Backup manager" را انتخاب کنید.

   نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk


2- در صفحه باز شده بر روی "Backup" کلیک کنید.

نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk

 
3- صفحه ای نمایش داده میشود که تنظیمات آن به صورت زیر است:

نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk

 

1- در قسمت Backup Content  تنظیمات مربوط به بکاپ خود را انجام دهید. برای مثال اگر گزینه Full انتخاب شود بکاپ از کل هاست گرفته می شود.

2- در قسمت "Suspend the domain until the backup task is completed" اگر چک مارک این گزبنه فعال شود زمانی که عملیات گرفتن بکاپ از هاست تکمیل شود یک ایمیل به ایمیل کاربر ارسال می شود و اطلاع داده می شود عملیات بکاپ تکمیل شده است.سرویس

3- با فعال کردن قسمت "...When a backup task is completed, send a notification email to " پس از این که عملیات بکاپ تکمیل شد ، هاست به طور خودکار مسدود می شود.

و در آخر بر روی OK کلیک کنید.

4- در این مرحله همانطور که در تصویر مشاهده می کنید منتظر بمانید که لینک دانلود فایل بکاپ هاست برای شما آماده گردد:

نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk
لازم به توضیح است مدت زمان آماده شدن لینک دانلود بستگی به حجم فایل بکاپ دارد.
5- پس از آماده شدن لینک دانلود ، بر روی دانلود فایل بکاپ هاست خود (فلش سبز رنگ) کلیک کنید و فایل بکاپ خود را دانلود کنید.


برای ریستور کردن فایل بکاپ ایجاد شده  کافی است مانند تصویر زیر بر روی نام فایل بکاپ کلیک کنید:

نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk

در این مرحله صفحه باز شده به صورت زیر می باشد:

نحوه بکاپ گیری و ریستور از اطلاعات سایت در plesk

1- در این قسمت: اگر "All objects (entire system)" انتخاب شده باشد ، کلیه قسمت های هاست شامل (فایل های سایت ، دیتابیس ، DNS Zone  و ایمیل) ریستور می شود.

در صورتی که بخواهید فقط یک یا چند مورد فقط ریستور شود کافی است گزینه Selected objects را انتخاب نمایید.

2- در این قسمت اگر بخواهید تا زمانی که پروسه ریستور هاست تکمیل می شود هاست معلق باشد و سایت قابل مشاهده نباشد چک مارک این گزینه را فعال نمایید.

3- در این قسمت اگر بخواهید وقتی پروسه ریستور کردن هاست تکمیل شود از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود  چک مارک این گزینه فعال شود.

و در آخر بر روی دکمه "Restore" کلیک کنید.

 

به اشتراک بگذارید :
جدیدترین مطالب گروه :