تجارت الکترونیک جهانی بخش دوم

تمام دنیا رو به دیجیتالی شدن گذاشته است و کسب و کار و خرید و فروش هم از این قضیه مستثنا نیستند. اما مالکان کسب و کار چگونه باید با این تغییر کنار بیایند؟ در سطح جهان ، فروش آنلاین کسب و کار به مشتری (B2C) با سرعت زیادی در حال رشد است و انتظار می رود تا سال 2020 از مرز ۲ تریلیون دلار هم رد شود. فروش الکترونیکی در آسیا و حاشیه اقیانوس آرام در همان سال 2020 از رقم این فروش در آمریکای شمالی پیشی خواهد گرفت. استفاده ی رو به رشد از دستگاه های موبایل در آن نواحی ، به علاوه ی سیستم های پرداختی و روش های حمل و نقل پیشرفته ، رابطه ی مستقیمی با این پیشرفت و افزایش دارند. مصرف کنندگان واقع در بازارهای آن سوی اقیانوس نمی توانند محصولات مطلوب خود را در بازارهای محلی تأمین کنند. این موضوع فرصتی طلایی برای خرده فروشان ایالات متحده فراهم می کند. اما آغاز تجارت در آن سوی اقیانوس کار ساده ای نیست. اگر فکر می کنید آماده اید تا وسعت خرده فروشی خود را به آن سوی مرزها گسترش دهید ، پس باید چند عامل مهم را مد نظر قرار دهید.

 

۴. قیمت را بر اساس واحد پولی آن منطقه اعلام کنید

وقتی وارد یک بازار جدید می شوید ، باید قیمت را بر اساس واحد پولی محلی بیان کنید. اما قیمت هایی که در ایالات متحده ارائه می شوند ، معمولا در جاهای دیگر کاربرد ندارند. قیمت گذاری رقابتی در هر بازار اهمیت دارد و توسط محیط آن محل و منطقه تعیین می شود. بیش از نیمی از مصرف کنندگان به یک سایت تجارت الکترونیکی که دارای محصولات با قیمت های محلی باشد ، توجه بیشتری می کنند. عوامل زیادی در قیمت گذاری محلی در بازارهای جهانی دخیل هستند. برخی از آن ها عبارتند از:

هزینه ی تولید محصول
نوسانات واحد پول خارجی
قیمتی که یک مشتری بین المللی حاضر به پرداخت است
قیمت گذاری رقیبان شما
قانون محلی یا وضعیت مالیات

همچنین پشتیبانی از روش پرداخت برای هر منطقه نیز مهم است. پیگیری عادات خرید بسیار خسته کننده و مشکل است ، اما می تواند تأثیر مثبتی بر میزان فروش محصول داشته باشد. با توجه به Ontraport ، پنجاه درصد از آلمانی ها ترجیح می دهند هزینه را با نقل و انتقالات بانکی پرداخت کنند ، در حالی که بسیاری از مشتریان چینی روش پرداخت بین المللی Alipay را ترجیح می دهند. اگر یک مشتری سعی کند یک محصول بین المللی را خریداری کند و گزینه ی پرداخت مورد علاقه ی خود را پیدا نکند ، به احتمال زیاد سایت شما را ترک می کند و در جای دیگری به دنبال آن محصول خواهد گشت. ارا ئه ی ابزارهای پرداختی مختلف باعث افزایش دسترسی جهانی به محصول شما می شود.

 

۵. روی حریم خصوصی و اطلاعات مشتری تمرکز کنید

اگر در حال ساختن یک سایت تجارت الکترونیکی جهانی هستید ، پس باید بفهمید رعایت حریم خصوصی و محافظت از اطلاعات مشتری برای مشتریان خارجی چقدر اهمیت دارد. مشتریان دوست دارند مطمئن باشند حریم خصوصی آن ها رعایت و محافظت می شود. آن ها به تضمین نیاز دارند تا مطمئن شوند اطلاعات شخصی شان بدون اطلاع آن ها برای اهداف دیگری استفاده نشود. امنیت سایبری مشکل بزرگی است که همچون طاعون به جان تجارت الکترونیکی مدرن افتاده است. با توجه به Norton study ، چهل درصد از خریداران موبایل در خاورمیانه و شمال آفریقا قربانی جرایم سایبری شده اند. گزارش شده است که ۷۱ درصد مردم شاهد حملات دیجیتالی در منطقه ی خود بوده اند. در مقابل ، مصرف کنندگان اروپایی به شدت در مورد حریم خصوصی آنلاین خود محافظه کار هستند. حریم خصوصی را در اولویت قرار دهید و روی آن تمرکز شدید داشته باشید و این پیغام را به گوش مصرف کنندگان برسانید تا ترس آن ها از بین برود. سپس با سرمایه گذاری در تکنولوژی مورد نیاز برای محافظت از اطلاعات شخصی مشتریان حرف خود را اثبات کنید. شما برای مدیریت این مشکل و دیگر مشکلات امنیتی و هزینه های مرتبط با حریم خصوصی به یک تیم نیاز دارید. یک مطالعه ی EU به دو مورد از بزرگ ترین چالش ها در تجارت برون مرزی اشاره می کند:

1- هزینه های مرتبط با قوانین حفاظت مشتری و قانون قرارداد
2- هزینه های کلاه برداری و عدم پرداخت

توسعه ی کسب و کار به تجارت الکترونیکی جهانی می ت واند چالش برانگیز باشد ، اما در عین حال می تواند قدمی جدید برای پیشرفت و درخشش برندها نیز باشد. اولویت های خود را به درستی انتخاب کنید تا خسارات را به حداقل برسانید و بتوانید موفقیت خود را در گوشه ی جدیدی از بازار و فروش آنلاین بین المللی سرعت ببخشید.

 

بخش اول مقاله را در اینجا بخوانید

به اشتراک بگذارید